vendredi 1 décembre 2017

((( Exhibition Of The Art Colony Galichnik 2015-2016 ,,,6 décembre - 13 décembre

Jordan Mijalkov 18, 1000 Skopje

Ве покануваме на отворањето на изложбата на сесиите на Ликовната колонија Галичник 2015-2016, на која земаа учество 14 уметници и тоа: Bert Janssen Берт Јансен - Холандија, Thierry Tillier Тиери Тилер - Белгија, Бахрам Ќалилов - Азербејџан, Mia Jovanovska Михаела Јовановска - Македонија, Вели Мир Велимир Жерновски - Македонија, Jeroen Huisman Јерум Хуисман - Холандија, Marija Sotirovska Марија Сотировска - Македонија, Aneta Dimovska Aneta Dimova Ivanova Анета Димовска - Македонија, Kristina Bozurska Кристина Божурска - Македонија, Mischa Badasyan Миша Бадасијан - Ерменија, Лазар Пејовиќ - Црна Гора, Toshiaki Tomita Тошиаки Томита - Јапонија, Kostas Shahpazis Костас Шахпазис - Грција, Vladimir Miladinovic Владимир Миладиновиќ - Србија. Ве очекуваме, на дружба!

Aucun commentaire: